Welkom Eva van de Burgt

Eva heeft de overstap gemaakt van de uitvoering van de jeugdzorg naar adviseur bij TransitiePartners. Ze vertelt je graag waarom ze hier het verschil wil maken.

Ik ben een junior beleidsadviseur. Ik ben gedreven om een maatschappelijke bijdrage te leveren en om de kwaliteit van zorg te ontwikkelen. Ze is kritisch en legt de lat hoog als het gaat om de resultaten die ze wil halen. Sociale vraagstukken die in de samenleving spelen vragen om een toepasbare oplossing die werkt. 

Ik ben goed in vragen stellen, informatie analyseren, diverse belangen samenbrengen en vanuit een onverwachte invalshoek oplossingen bedenken, hierbij gebruik ik mijn creativiteit en ben ik kritisch op de praktische toepasbaarheid van oplossingen. Ik vind het belangrijk dat er naar tevredenheid en dezelfde verwachtingen een kwalitatief product opgeleverd wordt dat praktisch toepasbaar is en wat echt iets oplevert.

Ik kies voor TransitiePartners, omdat de visie en de ambitie van TransitiePartners mij enthousiast maken. Er is een heldere visie die innoverend is, daarbij wordt er gebruikt gemaakt van praktische tools zoals data, waardoor inhoud en proces verbindend samenwerken en je optimale resultaten kan bereiken. Bij TransitiePartners is er veel kennis en expertise en is men blijvend in ontwikkeling. Hier maak ik graag deel van uit. 

 

Meer weten over Eva? Bel haar gerust!

Deel dit bericht

Demo aanvragen