Welkom Merilyn Cole als nieuwe t(o)p’er

Transitiepartners heeft een nieuwe adviseur. Welkom Merilyn! Wil je meer weten over Merilyn? Lees dan vooral verder, want zij stelt zichzelf voor. 

Ik ben iemand die vrolijk en enthousiast is en altijd goed in het leven probeert te staan, ongeacht de omstandigheden: een ‘levensgenieter’. Of zoals Maya Angelou ooit zo mooi zei: “If you don’t like something, change it. If you can’t change it, change your attitude.”

Mijn impact in het sociaal domein is een goede samenwerking tot stand brengen voor een succesvolle uitkomst. Ik ben jaren werkzaam geweest als verpleegkundige en gezien hoe een integrale dienstverlening voor de beste uitkomsten zorgt in de medische wereld. Nu heb ik als doelstelling mijn steentje bij te dragen aan een zo integraal mogelijke dienstverlening binnen het sociaal domein.

Ik ben goed in mensen helpen, motiveren en ondersteunen. Bovendien ben ik een goede luisteraar. Met deze positieve instelling ga ik te werk, waar ik mij ook bevind. Als een ‘Agency Nurse’ die zich altijd in andere locaties bevond, heb ik geleerd dat het beste resultaat behaald wordt als iedereen zo open en eerlijk mogelijk is. Dat bevordert een goede samenwerking tussen mensen van verschillende disciplines. Dat is het gedachtegoed waar vanuit ik werk.

Ik kies voor Transitiepartners omdat ik het een super bedrijf vind. Een bedrijf dat zich niet alleen inspant voor het verbeteren van de maatschappij, maar ook heel goed is voor de medewerkers. Ze zorgen ervoor dat wij ons ondersteunt voelen en alles tot onze beschikking hebben om te groeien.

Deel dit bericht

Demo aanvragen