Rebecca, welkom bij TransitiePartners!

Het vertalen van een visie in een helder verhaal en praktische uitwerking. Dat is waar onze nieuwe collega Rebecca goed in is. Ze stelt zich graag voor.

Ik ben sociaal, kritisch en creatief. Deze eigenschappen helpen me om goed te kunnen begrijpen wat er echt speelt, hoe verschillende mensen denken en om met nieuwe ideeën te komen. Zo zorg ik ervoor dat de oplossingen die worden aangedragen passen bij het daadwerkelijke probleem evenals de context.

Mijn impact in het sociaal domein ligt in de combinatie van idealisme, een praktische aanpak en doorzettingsvermogen. Ik neem verantwoordelijkheid en ben bereid te gaan staan voor mijn ideeën, ook als ze afwijken van de geldende norm.

Ik ben goed in het bij elkaar brengen van mensen en om hen mee te nemen in mijn verhaal. Ik zie snel waar verbanden liggen en weet deze te gebruiken. Dit pas ik toe om losse informatie bij elkaar te brengen en te presenteren, zowel op visuele wijze als in tekst.

Ik kies voor transitiepartners omdat er een heldere visie is op de ontwikkelingen in het sociaal domein. Met een duidelijke visie heb je een basis bij iedere opdracht, groot of klein, waarmee je daadwerkelijk een verschil kunt maken.

Deel dit bericht

Demo aanvragen