Welkom Soraya Amir als nieuwe t(o)p’er

Ik ben een zorgzaam en betrokken persoon die graag een steentje wil bijdragen aan de samenleving, op welke manier dan ook. Daarom is mijn lijfspreuk: “If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!” – van Michael Jackson, Man in the mirror. Met dit in gedachte, ga ik elke uitdaging aan en hoop ik een positieve impact te hebben op mijn omgeving.

Mijn impact op het sociaal domein is het samenbrengen van expertise. In het verleden heb ik mij altijd opgesteld als een verbindende factor tussen collega’s en externe partijen. Ik probeer altijd de kracht van elke collega/organisatie te ontdekken en deze op de juiste manier te belichten en in te zetten.

Ik ben goed in het creëren van overzicht in verschillende visies. Zo heb ik voor een welzijnsorganisatie een adviesrapport geschreven, waarbij ik samen met de jongerenwerkers de veelheid in taken heb afgebakend. Met een duidelijke visie, missie en uniforme werkwijze kunnen de jongerenwerkers zich zowel intern als extern beter profileren.

Ik kies voor TransitiePartners omdat ik hier ruimte krijg om te groeien. De lijnen zijn kort en ondanks dat iedereen voor andere opdrachtgevers werkt, is er een hechte cultuur. Dankzij de samenwerking met collega’s kan ik mij ontwikkelen tot de professional die ik wil worden. Het vertrouwen dat TransitiePartners in mij heeft, geeft mij de ruimte om opdrachten zelfstandig op te pakken waardoor ik een snelle groei doormaak. Al met al een perfect bedrijf om je “ware ik” in kracht te zetten.

Deel dit bericht

Demo aanvragen