Welkom Sven den Boer als nieuwe t(o)p’er!

TransitiePartners heeft een sales & marketing adviseur. Welkom Sven den Boer! Wil je Sven leren kennen? Dat komt goed uit, want hij stelt zichzelf hier aan je voor. 

Ik ben de bevlogen sales & marketing adviseur van TransitiePartners. Ik geloof in de tools van TransitiePartners: Zorgpaden, YouBasics en WaarStaatJeZorgaanbieders. De tools zijn echt ontwikkeld vanuit de inhoud en daarmee ondersteunend aan het sociaal domein. Maar gemeenten en zorgaanbieders moeten wel weten dat de tools bestaan. En dat is mijn taak.

Mijn impact op TransitiePartners is dat ik help om weer even terug te gaan naar de kern van TransitiePartners. Waar zijn we goed in? Wat onderscheidt ons? Wat hebben wij het sociaal domein te bieden? Als je zelf weet waar je goed in bent kun je anderen beter helpen. Ik vind het de kunst om die focus te ontdekken.

Ik ben goed in mijn werk als ik vertrouwen krijg. Geef me een opdracht en ik voer hem uit. En als er iets is, dan hoor ik het graag. Maar geef me wel die ruimte. Dan ben ik op mijn best en zet ik echt iets moois neer.

Ik kies voor TransitiePartners omdat ik het een prachtig bedrijf vind. Ik kan mijn hele ziel en zaligheid kwijt in deze opdracht. En dat doe ik met een unieke groep collega’s bij TransitiePartners. Allemaal mensen die willen doorpakken en houden van de diversiteit van hun werk. Ik ben al enige tijd werkzaam in het sociaal domein

Deel dit bericht

Demo aanvragen