Whitepaper: Doorbreek de vicieuze cirkels van jeugdzorg

Sinds de decentralisatie van de jeugdzorg in 2015 regent het klachten over wachtlijsten, financiële tekorten en de kwaliteit van de jeugdzorg. Melle Wijma en Frank van Kuijck vinden dat het tijd is om anders te denken en anders te handelen, in het belang van de cliënt. Ze schreven vanuit hun jarenlange ervaring een whitepaper over hoe de vicieuze cirkels van jeugdzorg doorbroken kunnen worden.

Ze komen tot een nieuw perspectief op jeugdzorg met een adrem antwoord. In hun whitepaper zetten ze uiteen wat de vicieuze cirkels in de jeugdzorg zijn en hoe de oplossing eruit kan zien. Een tipje van de sluier: de oplossing zit niet in meer budget naar gemeenten. Wat dan wel? Download het whitepaper hieronder.

 

Deel dit bericht

ActiveCampaign

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Demo aanvragen