Wij verwelkomen Dascha Ylstra als nieuwe t(o)p’er!

Transitiepartners heeft een nieuwe officemanager. Welkom Dascha! Wil je meer weten over Dascha? Lees dan vooral verder, want zij stelt zichzelf hier aan je voor. 

Ik ben een gedreven en ervaren officemanager, die weet wat professionals nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen. Zichtbaar en onzichtbaar ondersteunen, is wat ik het liefst doe. Met plezier, een gezonde dosis humor en oog voor nieuwe kansen.

Mijn impact op het sociaal domein. Ik heb plezier in het samenbrengen van partijen en vanuit mijn rol als officemanager organiseer ik bijvoorbeeld ook evenementen voor onze adviseurs. Tijdens die informele bijeenkomsten wordt natuurlijk ook flink gespard met elkaar en slimme oplossingen bedacht voor complexe vraagstukken in het sociaal domein. Zo heb ook ik, zij het indirect, mijn impact op het sociaal domein.

Ik ben goed in regelen, plannen, organiseren en verbinden. Dat staat op mijn voorhoofd geschreven. Werken doe ik graag en ik zet mij met plezier in voor een vlekkeloos verloop van de gehele kantoororganisatie.

Ik kies voor Transitiepartners omdat ik zo mijn steentje kan bijdragen aan een sterk sociaal domein. Tp is zoveel meer dan een standaard adviesbureau. Er werken maatschappelijk gedreven adviseurs die innovatief werken en slimme oplossingen bedenken. Het is een leuk team en ik zie mijzelf graag als de verbindende factor op kantoor. Succesvol zijn als team en met anderen doelen realiseren is het leukste dat er is!

Deel dit bericht

Demo aanvragen