Wij verwelkomen Menno Hekker

Menno is een analytisch denker, die de vertaling kan maken naar de praktijk. Door hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden komt hij snel tot de kern. Hij stelt zich graag voor.

Geef mij maar een complex onderzoek of een bak met data, dan haal ik eruit wat relevant is. Met mijn analyses geef ik inzicht in het probleem en kom ik met een oplossing die praktisch uitvoerbaar is.

Mijn bijdrage aan het sociaal domein is dat ik door mijn ervaring in uiteenlopende disciplines onafhankelijk naar een probleem kan kijken. Ik heb een achtergrond in antropologie, economie, demografie, geschiedenis, psychologie, ga maar door. En juist door die combinatie heb ik een brede kijk. Ik kan zaken statistisch analyseren, maar ook duiden vanuit de inhoud. Zo kom ik tot een oplossing die werkt in de praktijk.

Ik ben goed in onafhankelijk adviseren. In mijn loopbaan ontdekte ik al snel dat het meer waarde heeft als je kritisch blijft denken. Dat blijf ik doen, maar altijd loyaal aan de opdrachtgever. Verwacht van mij tegengas, op een constructieve manier.

Ik kies voor TransitiePartners omdat ik Melle ken en na een gesprek met hem wist ik: dit bureau past bij mij. Want ook ik wil graag het verschil blijven maken in het sociaal domein. Daar komt bij dat TransitiePartners de combinatie maakt van data en advies. Juist die combinatie biedt meerwaarde en maakt het verschil. Praktisch toegepast verantwoord onderzoek doen. En dan wordt het leuk!

Deel dit bericht

Demo aanvragen