Wij verwelkomen Sean van de Velde als contractmanager

Sean stelt zich graag voor en legt uit waarom hij voor TransitiePartners heeft gekozen.

Ik ben bedreven en toegewijd en haal energie uit het combineren en implementeren van mijn eigen visie met die van mijn collega’s en de gemeentes.

Mijn impact op het sociaal domein is dat ik in samenwerking met anderen en door een positieve en open werkwijze het niveau van de zorg naar een hoger niveau wil tillen. Ik streef er naar een verbinder te zijn in dit proces.

Ik ben goed in het opmerken van onregelmatigheden, ik heb plezier in het uitpluizen en analyseren van informatie en spreek mensen aan op gemaakte afspraken. Zelf leer ik ook graag van anderen om me te kunnen verbeteren.In het contact probeer ik overstijgend te denken om erachter te komen wat er nu werkelijk gevraagd wordt. Doorwerken tot in detail, maar ook terugschakelen naar meta-niveau.

Ik kies voor TP omdat er een duidelijke overtuiging is over de vorm van advies richting de gemeenten en het sociaal domein. Consultatie over bedrijfsvoering die datagedreven is, gekoppeld aan slimme tools.In mijn ogen een innoverende en essentiële t(o)pcombinatie!

Deel dit bericht

Demo aanvragen