Wij verwelkomen twee nieuwe T(o)P’ers!

Bij TransitiePartners zijn twee nieuwe adviseurs van start gegaan: Esther Huijbers en Rineke Hoekstra. Zij stellen zich graag voor.

Esther Huijbers 

Ik ben gepassioneerd en initiatiefrijk. Dit uit zich vooral in de betrokkenheid die ik heb bij mijn werk in het sociaal domein. Daarnaast ben ik iemand die een uitdaging niet uit de weg gaat en denk ik in kansen en oplossingen.

Mijn impact op het sociaal domein is dat ik domein overstijgend kijk en kennis en ervaring meebreng uit andere regio’s en gemeenten zodat niemand het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. Elke regio en gemeente zit volop in de ontwikkeling betreffende het sociaal domein. Ik overzie snel waar verbeterkansen zitten.

Ik ben goed in stakeholders betrekken. Dit pas ik op verschillende manieren toe; bijvoorbeeld bij de totstandkoming van een beleidsplan of het leiden van een project. Ik geloof erin dat draagvlak essentieel is om een project/beleidsplan te laten slagen. Ik neem de inbreng van stakeholders serieus, luister goed en leg op een heldere manier uit waar ik mee bezig ben en hoe hun inbreng daarin meegenomen wordt.

Ik kies voor TransitiePartners, omdat TP continue in beweging is om dingen te verbeteren in het sociaal domein en breed toegankelijk te maken. Dat past goed bij mijn kritische blik om zaken te verbeteren, kennis te bundelen en resultaatgericht te werken. Daarnaast geeft het mij natuurlijk ook de kans om mijn kennis uit te blijven breiden en is het werken in een team met zoveel brede expertise als achterwacht erg waardevol als je zelf een antwoord niet hebt.     

Rineke Hoekstra

Ik ben een betrokken en nuchtere aanpakker. Vanuit mijn ervaring als uitvoerend werker in de jeugdhulpverlening heb ik me de laatste jaren gericht op het doorontwikkelen van diverse werkprocessen in de toegang jeugdhulp en de zorgadministratie. Ik heb gemerkt dat ik ontzettend veel energie krijg van projectmatig werken en ben altijd op zoek naar mogelijkheden tot verbetering.

Mijn impact in het sociaal domein is dat ik verbinding leg tussen de uitvoering en het beleid. Door het verder ontwikkelen van de kwaliteit van het sociaal domein, het verbeteren van de werkprocessen en de inrichting van onder andere de toegang kunnen we met elkaar tot een effectievere werkwijze binnen het sociaal domein komen.

Ik ben goed in het snel eigen maken van nieuwe kennis. Op de werkvloer worden vaak grappen gemaakt over mijn olifantengeheugen. Op mijn vorige werkplek was ik voor collega’s een vraagbaak op het gebied van de Jeugdwet en de verschillende werkprocessen. Ik wil graag deze kennis in de nieuwe werkomgeving kunnen inzetten en mijzelf verder ontwikkelen.

Ik kies voor TransitiePartners omdat zij als bedrijf een duidelijke visie hebben ontwikkeld op het sociaal domein. Daarnaast is er binnen TransitiePartners ontzettend veel expertise in huis waar ik van kan leren.

Deel dit bericht

Demo aanvragen