Over Zakaria Bouzeya

Zakaria Linkdin

Zakaria Bouzeya

Financieel Adviseur

Zorg begint bij jezelf

Een gezonde samenleving met de juiste zorg begint bij jezelf. Het begint bij welke impact je zelf kan maken op de samenleving. Voor verschillende kleinschalige projecten in Nederland en Noord- Afrika ben ik betrokken geweest als vrijwilliger, het organiseren en financieren van kleinschalige projecten. Tijdens deze ervaringen concludeerde ik dat het sociaal domein bij mijn eigen inzet begint. Het maakt eigenlijk niet uit met welk onderwerp je werkzaamheden
te maken hebben en of het nu gaat om schulden, gezinsproblematiek of een andere zorgvraag, als je er maar bent op het moment dat mensen je nodig hebben. Hierin ben je zelf het vertrekpunt en kan je het verschil maken. 
In het sociaal domein zijn diverse uitdagingen, dit betekent voor mij dat de feiten achter deze uitdagingen moeten kloppen. Ik word enthousiast van feiten, financiën zijn feiten met getallen. Dit is precies wat mij aanspreekt in Transitiepartners, het menselijke doel voor ogen, gecombineerd met feiten. Als je kijkt naar het onderdeel financiën binnen het sociaal domein, dan vind ik het interessant dat er op efficiënte wijze financiering plaatsvindt naar zorgaanbieders met als doel kwalitatief goede zorg te leveren om inwoners te versterken. Hier
wil ik graag mijn bijdrage aan leveren. 

Bij gemeente Zwijndrecht werk ik op dit moment als adviseur voor de opvang van Oekraïners in de gemeente. Hierbij komt de impact naar voren die je als adviseur kunt hebben in het sociaal domein en in dit geval, in het leven van Oekraïense vluchtelingen. Ik zoek grondig naar antwoorden van vragen die er rondgaan bij vluchtelingen, ben gericht op de feiten en ben verantwoordelijk voor de verbinding met alle betrokken belanghebbenden.

Ik vertel je er graag meer over en ben inzetbaar als financieel adviseur.

“Ik heb met Bianca te maken gehad als beleidsmedewerker in het sociaal Domein. Bianca is een zeer enthousiast persoon en communiceert makkelijk. Ze reageert altijd snel op vragen. Ze is goed op de hoogte van de problematiek, maar kan ook vragen goed delegeren naar collega’s. Ik heb de samenwerking met Bianca als zeer prettig ervaren!”

Loes Lekx, Voorzitter Platform Gehandicapten Waddinxveen

Bianca heeft o.a. gewerkt voor de gemeente Krimpenerwaard, Amsterdam Nieuw West, Waddinxveen, Utrechtse Heuvelrug, Soest, Veenendaal, Pijnacker-Nootdorp, Hilversum en Nijkerk.