De leukste werkgever van Nederland

Vanaf dag één voel je het vertrouwen en ervaar je kansen om jezelf te ontwikkelen. Verantwoordelijkheid in combinatie met de diversiteit in werkzaamheden (data analyse, domeinkennis en product ownership) maakt TransitiePartners een bedrijf dat werkt aan maatschappelijke opgaven en waar professionals zich snel kunnen ontwikkelen. Als je start bij TransitiePartners zorgen onze t(o)p’ers ervoor dat jij je snel thuis voelt en kunt werken aan maatschappelijke oplossingen. Onboarding krijgt bij ons veel aandacht. Je krijgt bijvoorbeeld een coach die je wegwijs maakt waardoor je binnen no-time up to speed bent en in intervisie werken we aan onze persoonlijke ontwikkeling

TP Academy: investeren in mensen!

Bij TransitiePartners investeren wij voortdurend in onze mensen. Daar hoort een eigen academy bij waarin veel onderwerpen aan de orde komen en we werken aan onze kennis en vaardigheden. Van beleid, tot bedrijfsvoering tot sturing en bekostiging, financiële en juridische kennis, adviesvaardigheden etc etc.

Interne opleidingsprogramma’s

Financial BOOST

Adviseur Sociaal Domein

LIFO-profielen

Binnen TransitiePartners werken we met LIFO-profielen. LIFO staat voor Life Orientations. Het is een methode die in beeld brengt wat je waarden, behoeften en doelen zijn als het gaat om samenwerking en welke gedragsstijlen je meer of minder gebruikt. Jouw profiel en hoe jij daar invulling aan geeft, maakt je uniek. Van elke collega maken we tijdens de onboarding een LIFO-profiel. Het helpt je om je eigen kwaliteiten te ontdekken, uit te bouwen en valkuilen te vermijden. We gebruiken LIFO in onze coaching, om teams samen te stellen en om nog beter te worden in onze samenwerking binnen TransitiePartners en bij een opdrachtgever.

 

Great place to work!

TransitiePartners draait om samenwerking, ontwikkeling en ontmoeten. Hiervoor hebben wij meerdere activiteiten. Naast de intervisiebijeenkomsten en kwartaalmeetings organiseren we coachingsgesprekken, samenwerking in projecten (focusgroepen), TP academy en TP-events / uitjes in het voorjaar, zomer en de kerst.