tp vacatures

Wil jij ook een t(o)p’er worden? Logisch! We zijn tenslotte het leukste adviesbedrijf in het sociaal domein.

En dat vinden wij niet alleen zelf. Steeds meer gemeenten zien dat wij anders zijn dan doorsnee adviesorganisaties. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe t(o)p’ers die voor een glimlach zorgen bij onze klanten. 

Ben jij zo’n t(o)p’er? Solliciteer dan op één van onze vacatures. Praten kan nooit kwaad toch? 

 

tp dna

Vanaf dag één voel je het vertrouwen en ruik je kansen om jezelf te ontwikkelen. Verantwoordelijkheid in combinatie met de diversiteit in werkzaamheden (data analyse, domeinkennis en product ownership) maakt TransitiePartners een écht leerbedrijf waar professionals zich snel kunnen ontwikkelen.

Als je start bij TransitiePartners zorgen onze t(o)p’ers ervoor dat jij je thuis voelt en direct mee kan draaien met opdrachten. Je krijgt een coach die je wegwijs maakt waardoor je binnen no-time up to speed bent.

Werk je bij een gemeente? Download dan nu onze leaflet over de beste opleiding tot adviseur sociaal domein. Of schrijf je direct in!

tp academy

Bij TransitiePartners investeren wij voortdurend in onze mensen. Onze mensen zijn tenslotte ons goud. Wij geloven dat onze mensen succesvol zijn omdat ze de hele keten van het sociaal domein kennen. Van beleid, tot bedrijfsvoering tot sturing en bekostiging. De tp academy bestaat o.a. uit:

  • Opleiding adviseur sociaal domein 
  • Thema workshops inkoop, contractmanagement, beleid & bedrijfsvoering
  • Thema avonden waarin we met elkaar casussen behandelen
  • Iedere t(o)p’er heeft een buddy voor coaching en begeleiding
  • Een archief vol met digitaal leesvoer

Nieuwsgierig? Plan een tp talk!

Ben jij zo’n t(o)p’er die eigenlijk heel goed op zijn plek zit, maar toch nieuwsgierig is geworden? 

Stap uit je comfortzone en neem contact op met één van onze medewerkers voor een tp talk! Je hoeft alleen je contactgegevens achter te laten. Wij nemen contact op wanneer het jou schikt.

En nee, dat is niet iemand van HR met een mooi verkoopverhaal. Maar een t(o)p’er die elke dag zelf ervaart hoe het is om bij TransitiePartners te werken.