De leukste werkgever van Nederland

Vanaf dag één voel je het vertrouwen en ervaar je kansen om jezelf te ontwikkelen. Verantwoordelijkheid in combinatie met de diversiteit in werkzaamheden (data analyse, domeinkennis en product ownership) maakt TransitiePartners een adviesbureau dat werkt aan maatschappelijke opgaven waar professionals zich snel kunnen ontwikkelen. Als je start bij TransitiePartners zorgen onze t(o)p’ers ervoor dat je je snel thuis voelt en kunt werken aan maatschappelijke oplossingen. Onboarding krijgt bij ons veel aandacht: je krijgt een coach die je wegwijs maakt, waardoor je in een korte tijd klaar bent om het verschil te maken. Daarnaast werken we middels intervisie aan onze persoonlijke ontwikkeling.

TP Academy: investeren in mensen!

Bij TransitiePartners investeren we voortdurend in onze mensen. Daar hoort een eigen academy bij, waarin veel onderwerpen aan de orde komen en we werken aan onze kennis en vaardigheden op het gebied van beleid, bedrijfsvoering, sturing en bekostiging, financiële en juridische kennis en adviesvaardigheden.

Interne opleidingsprogramma’s

Financieel Expert

Word een financieel expert in het sociaal domein

Adviseur Sociaal Domein

Word een adviseur in het sociaal domein

LIFO-profielen

Binnen TransitiePartners werken we met LIFO-profielen. LIFO staat voor Life Orientations. Het is een methode die in beeld brengt wat je waarden, behoeften en doelen zijn als het gaat om samenwerking en welke gedragsstijlen je meer of minder gebruikt. Jouw profiel en hoe je daar invulling aan geeft, maakt je uniek. Van elke collega maken we tijdens de onboarding een LIFO-profiel. Het helpt je om je eigen kwaliteiten te ontdekken, uit te bouwen en valkuilen te vermijden. We gebruiken LIFO in onze coaching, om teams samen te stellen en om nog beter te worden in onze samenwerking binnen TransitiePartners en bij opdrachtgevers zoals gemeenten en zorgaanbieders. 

Great place to work!

TransitiePartners draait om samenwerking, ontwikkeling en verbinding: hiervoor organiseren we meerdere activiteiten. Naast intervisie en kwartaalmeetings organiseren we coachingsgesprekken, samenwerking in projecten (focusgroepen), onze eigen TP academy en evenementen of uitjes in het voorjaar, de zomer en rond kerst.

Demo aanvragen